S'DAM

Ondernemers- en winkeliersverenigingen   

In Schiedam zijn de verschillende ondernemers- en winkeliersverenigingen actief. Deze verenigingen behartigen de belangen van haar leden. Zie hieronder een lijst van de verschillende ondernemers- en winkeliersverenigingen in Schiedam.   

’s Gravelandsepolder

Ondernemersvereniging ’s Gravelandsepolder staat klaar voor ondernemers in de ’s Gravelandse en Spaanse Polder in Schiedam. Ze staat in contact met diverse instanties, zoals de gemeente Schiedam. 

SchiedamHavens 

Naast het behartigen van belangen van alle bedrijven in de Schiedamse havens, zoekt ondernemersvereniging SchiedamHavens ook verbinding met andere (maritieme) bedrijven in Schiedam én daarbuiten. Ze werkt nauw samen met andere ondernemersverenigingen, de gemeente Schiedam en andere overheidsorganen.     

Stichting Nieuwe Maas   

Een website heeft de stichting niet. Ze is telefonisch te bereiken X 010 258 1460.      

Winkeliersverenigingen    

Stichting Centrummanagement Schiedam  

Centrummanagement Schiedam bouwt graag samen met ondernemers, gemeente, vastgoed, cultuur en bewoners aan een toekomstbestendig goed economisch functionerende binnenstad. De vereniging maakt zich hard voor de bloei van het centrum van onze mooie stad.    

Winkeliersvereniging Nolenslaan   

Winkeliersvereniging Nolenslaan staat klaar voor alle retailondernemers in en rond de Nolenslaan. Wil je de vereniging bereiken? Bel dan naar 010 473 53 84.   

Winkeliersvereniging Hof van Spaland   

Is jouw onderneming gevestigd in het winkelcentrum Spaland? Dan kun je je aansluiten bij Winkeliersvereniging Hof van Spaland. Wil je meer informatie over hoe de vereniging jouw belangen kan behartigen? Neem contact met ze op via 010 471 23 13.