Schiedam beleven

Schiedam beleven

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of locatie voor een borrel of bijeenkomst? Bekijk hoe je Schiedam met jouw onderneming kan beleven.

Schiedam is een aantrekkelijke stad. Er is altijd wat te doen. Veel bedrijven richten zich op de beleving van onze stad. De historische binnenstad zit vol met bijzondere horeca en speciaalzaken en ontzettend veel aantrekkelijke plekken die de zintuigen prikkelen.

Bedrijfsuitje, borrel of bijeenkomst

Heb je personeel in dienst, ontkom je er vaak niet aan: het organiseren van een bedrijfsuitje, borrel of bijeenkomst. Zie hier diverse vermakelijke bedrijfsuitjes (van museum tot stadswandeling) en bekijk dit overzicht voor allerlei leuke borrellocaties.

Heb je (na een uitje of borrel) een hotel of B&B nodig, voor jezelf of voor een zakenrelatie? Hier is van alles te vinden.

Lijkt het je leuk om anderen een kijkje te geven in jouw keuken? Bijvoorbeeld met een workshop, training of masterclass? Laat zien hoe jij achter de schermen te werk gaat! Neem contact op met een van onze accountmanagers en ontdek waar de behoeften liggen.

Dutch Distillers District

Schiedam is van oudsher dé distilleerstad van Nederland. Het is dan ook niet gek dat je in onze stad overal jenever en gin ruikt, proeft en ziet. Veel gebouwen herinneren aan de tijd dat Schiedam het internationale hart van de jeneverindustrie was. Dit maakt het Dutch Distillers District daarom de perfecte plek om Schiedam te beleven. Alleen, of met je collega’s. Laat je inspireren!

Uitagenda

Wil je op de hoogte zijn van wat er buiten werktijd te beleven is? Neem een kijkje op de Uitagenda.