samenwerken icon

Contact

Netwerken en samenwerken zijn in de huidige economie ontzettend belangrijk. Niet zo gek, want een goed netwerk kan jou en je onderneming veel opleveren. Kennis delen, ideeën uitwisselen en samenwerken staan daarom bij Ondernemend Schiedam hoog in het vaandel. Op deze pagina zie je een overzicht van samenwerkingsverbanden, netwerken en verenigingen in onze stad en regio.  

De gemeente Schiedam werkt graag met ondernemers in haar stad samen. Onze accountmanagers vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Plan een gesprek in met een van onze accountmanagers en ontdek welke samenwerking bij jou past.

Wat zijn de belangrijkste contactpunten voor jou als ondernemer in Schiedam? We zetten ze voor je op een rij.

Hier hebben we per thema de belangrijkste lokale en landelijke netwerkorganisaties en verenigingen voor je op een rij gezet. Zo heb je een duidelijk overzicht van wie je kan benaderen voor specifieke kwesties.

In Schiedam zijn de verschillende ondernemers- en winkeliersverenigingen actief. Deze verenigingen behartigen de belangen van haar leden. Zie hieronder een lijst van de verschillende ondernemers- en winkeliersverenigingen in Schiedam.